Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-HP-
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Boss GT-6 sammuilee itsestään.
Aika:28.09.2014 12:13
ruikku20: Joo eli alkanut nyt sitten temppuilemaan tuo GT-6. Yhtäkkiä ilman mitään varoitusta sammuilee ja käynnistyy aina heti uudestaan. Ei reagoi mihinkään kolahduksiin tms. Oisko kellään mitään ideaa ongelmasta tai mahollisesti omia kokemuksia jostain vastaavasta? Ite mietin jotain muuntajan lämpösuojausta. Onko niissä joku sellainen, että lyö liikaa lämmetessä aina välillä pois päältä? Lämpenee meinaan jonku verran tuo muuntaja. Aiemmin ei oo ollu mitään ongelmaa.
 
Niin ja kehtaakohan tota millasella hinnalla myydä tollasenaan? Ite mietin, että jotain tyyliin 30 euroa vois pyytää. Eli jos on joku joka haluaa noita värkkäillä, niin nyt sais halvalla :) Välillähän tuo toimii ihan ok, mutta ei tuo kelpaa nyt tällä hetkellä kun kotisoitteluun.

 
Mulla tuli ekana mieleen että muuntaja on parhaat päivänsä nähnyt eikä anna enää tarpeeks virtaa ja satunnaisten tehokuoppien aikaan sit sammuu laitokset piuhan päässä. Etenkin tuo voimakas lämpeäminen vähän haiskahtas, en kyllä tunne lautaa ollenkaan joten ihan mutulla heittelen.
 
Onkos tuossa mahollisuutta kokeilla patterikäyttöä? Jos toimii pattereilla niin uutta muuntajaa vaan. Tai toisella vastaavalla muuntajallakin homma olisi testata jos vaan löytyy.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=224755