Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sutcac
Alue:Koskettimet
Aihe:Ei-akustinen piano opiskelijalle
Aika:26.09.2014 23:12
musamies: Mun mielestä on syytä päästä myös siitä päästä eteenpäin minkälaisella akustisella soittimella tykkää soittaa kun niissäkin on eroja.
 

 
Erot on mielestäni aika suuria jos on pidemmällä hommassa mutta ne ei välttämättä ratkaisevia jos alussa - alussa voi tarvia jonkin vehkeen joko kehittää sormia paremmin kuin joku tavaratalosoitin.
 
Minun mielestä et varsinkaan aloittelijana pysty vertaamaan tuubin avulla mikä soitin on hyvä soittaa, mutta jotain käsitystä niiden ominaisuuksista ja siitä mihin ne on tarkoitettu saa kyllä. Et pysty niitä vertailemaan ehkä myöskään itse kokeilemalla älyttymän hyvin jos näpit ei toimi vielä tarpeeksi hyvin.
 
Yksi lähestyminen olis, että ostat ensin jonkun n. 500 euron vehkeen, sitten parin vuoden päästä ehkä jonkun parin tonnin vehkeen jos tiedät mitä haluat ja jos et sittenkään tiedä, sulla on kuitenkin se 500 euron vehje.

 
Joo, soinnistahan niissä videoissa oli kyse.
Siitä nyt ei tulisi mitään, jos vaikka saisinkin mahdollisuuden vertailla tuntumia. Ihan mukava on lueskella ihmisten mielipiteitä, mutta sitten niistäkin pitäisi kyetä haravoimaan muutama merkinpalvojan kommentti :D. No mikäs tässä, ainakin minulla on ohjelmaa koko viikonlopuksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=224733