Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:musamies
Alue:Koskettimet
Aihe:Ei-akustinen piano opiskelijalle
Aika:26.09.2014 22:58
Sutcac: Hommassa tosiaan pitää päästä jotenkin alkuun. Ja alussa tässä ollaan. Ainoa tapa, miten tällä hetkellä voin näitä lähteä vertaamaan on lähinnä kuunnella youtubesta miellyttääkö ääni. Budjetti ei välttämättä tule vastaan, jos sillä takaan itselleni pelin, johon voin olla tyytyväinen jatkossakin. Ne ominaisuudet mitä tässä vaiheessa osaan sanoa haluavani, ovat tosiaan lähinnä vain se, että tuntuma olisi mahdollisimman akustista vastaava (eli ne näppäimet eivät ole kevyet) ja täytyy olla täyspitkä. Kuljetettava.
 
Mun mielestä on syytä päästä myös siitä päästä eteenpäin minkälaisella akustisella soittimella tykkää soittaa kun niissäkin on eroja.
 
Noissa hintavimmissa, niin onko niissä kuinka radikaaleja eroja kun verrataan eri malleja ja merkkejä?
 
Erot on mielestäni aika suuria jos on pidemmällä hommassa mutta ne ei välttämättä ratkaisevia jos alussa - alussa voi tarvia jonkin vehkeen joko kehittää sormia paremmin kuin joku tavaratalosoitin.
 
Minun mielestä et varsinkaan aloittelijana pysty vertaamaan tuubin avulla mikä soitin on hyvä soittaa, mutta jotain käsitystä niiden ominaisuuksista ja siitä mihin ne on tarkoitettu saa kyllä. Et pysty niitä vertailemaan ehkä myöskään itse kokeilemalla älyttymän hyvin jos näpit ei toimi vielä tarpeeksi hyvin.
 
Yksi lähestyminen olis, että ostat ensin jonkun n. 500 euron vehkeen, sitten parin vuoden päästä ehkä jonkun parin tonnin vehkeen jos tiedät mitä haluat ja jos et sittenkään tiedä, sulla on kuitenkin se 500 euron vehje.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=224733