Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:KLauri
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Kiinostaisiko myydä musiikkiasi tai muita tuotteitasi
Aika:26.09.2014 09:47   (muokattu 29.09.2014 20:00)
Heippa,
 
Mahdollisuudet myydä musiikkia ja muita fanituotteita kasvavat kohta yhdellä uudella vaihtoehdolla. :) Eli olen avaamassa nettipalvelua juurikin tähän tarkoitukseen.
 
Lyhyesti palvelusta: Palvelu toimii marketplace tyylisesti, sen jälkeen kun sinut hyväksytään kauppiaaksi voit myydä musiikkiasi digitaalisina tai fyysisinä tuotteina. Ja sen lisäksi myyntiin voi laittaa fanituotteitaan oman harkinnan mukaan. T-paitoja yms. pieniä joita voi lähettää kiinteällä postimaksulla koti- ja ulkomaille. Hinnoittelu toimii niin että ilmoitusten jättäminen ja sivustolla pitäminen on ilmaista, sitten kun jotain myydään niin siitä otetaan välityspalkkio(sis.alv) ja mahdolliset tekijänoikeus korvaukset. Verot yms. kulut jäävät sinun vastuullesi.
 
Nyt etsiskelen mahdollisia yhteistyökumppaneita pienistä ja notkeista levy-yhtiöistä, bändeistä, harrastajista ja muista musiikin kanssa tekemissä olevista tyypeistä. Tämän lisäksi vinkit miten palvelua voisi kehittää lisää ja kaikki muutkin vinkit ovat tervetulleita. Bändisi toiminnan pienuudella tai suuruudella ei ole merkitystä. Se mitä voit myydä riippuu tekemistäsi sopimuksista, mutta periaatteessa jokainen voi laittaa jotain myyntiin. Esimerkiksi fyysisten tuotteiden myynnistä lähtee sähköposti jonka voi sitten ohjata haluamaansa paikkaan kuten esim. tuotteiden lähetyksen hoitavaan firmaan. Cd- ja dvd-levyjähän saa kuka tahansa myydä, kuhan hoitaa itse tilitykset niistä oikeaan paikkaan.
 
Sivusto on tällä hetkellä kesken ja arvioitu valmistusminen/avajaiset ensi kuun loppu puolella. Sivusto on englannin kielinen (tai ainakin sitten on kun saadaan oikoluenta suoritettua..) :D
 
Yhteyksissä voi olla osoitteeseen lauri(roskatPois)musabox.com. (korvaa (roskatPois) @ merkillä.)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=224737