Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Stalkah
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mesa/Boogie Mark Five 25w
Aika:22.09.2014 08:45
Toimiva kajarisimu on kyllä hyvä vehjes, jollei sitten ole ehdoton aivansaatananpakko periaate- ja asennekysymys nauhoittaa kotonakin mikin kanssa mökästä ja vallitsevasta akustiikasta (tai sen puutteesta) huolimatta. Tai no, eihän se mökä lähde mihinkään ilman kuormaa tai kuormana toimivaa simulaattoria, mutta kummiskin, kyl työ tajusitte :P Hyvä kajari- / kaappisimulaattori tuottaa jopa parempia lopputuloksia ja aivan varmasti helpommin ja vähemmällä vaivalla, mitä mikitys esim. kerros- tai pientalo-oloissa.
 
Ei siis kannata miettiä Cabclonea arvottomana ominaisuutena, sillä sehän mahdollistaa suoraan linjaan nauhottamisen ilman mikittämisen "epäkäytännöllisyyksiä" kuitenkin niin, että äänityssoftassa ei tarvii kaivella mitään kajari-impulseja esiin. Jos simu on hyvin toteutettu, niin lopputulos on esimerkiksi kotidemottelukäyttöön aivan saakutin hyvä. Joillekin nää vastaavat kelpaa kummiskin ihan "viralliseenkin" studiokäyttöön, että ei ne ihan jortikasta voi olla.
 
Sorry lievä offtopic. Jos ei muuta, niin ite olen tässä cab simulatoria ettiessäni törmännyt mm. Mesan Cab Cloneen. En kuitenkaan tarvitse kuormana toimivaa simua, sillä Weberin Mass saapuu tänään tai huomenna hoitamaan tuon kuormaosuuden. Muutoin olisin varmaan hankkinutkin tuon Cab Clonen ihan erillismötikkänä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224601