Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pekkag
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Cubase studio5 64-bit ja rätinät toistossa
Aika:21.09.2014 13:29
Moro!
 
Sähköjä on venkslattu ( olivat muuten kaikki saman jatkoroikan päässä-10 pistoketta ). Wlan-WiFi ei ole päällä. Äänikortin ajurit ajoin vielä uudelleen.
 
Eli ei sanottavia muutoksia rätinöissä.Kuuluvat muuten jo windowsin käynnistysäänessäkin! eli...
Äänikortti UR28M asio on ainut tietokoneen äänilähde (oletus ) eli valikossa ei ole muita , eikä varmaan pidäkkään olla?
 
Pitää varmaan vielä kokeilla noita USB-portti juttuja ( kaikki on melkein varattuja ) ja tota , että pyöriikö siellä 32-bit.-plugareita joukon jatkona. Pitäisiköhän ne 32-bit versiot poistaa , jos on samasta aiheesta 32 ja 64-bit-versiot?
 
Äänitin muuten pelkän audio-raidan (kitara ) ja veisasin päälle toisen raidan (laulu) , niin jo pelkällä kitara-raidalla räpsähteli samalla tavalla kuin olisi ollut 20 raitaa ja niistä osa VST-instrumenttejä.
 
Muuten Cubase 7.5:sssä ne introduktion -valikon valmiit produktiot eivät oikein tykkää aueta savinnolla ( esim.pop , jazz,rock jne produktion) -tulee joku error joka sulkee Cubasen , sit jonkun yrityskerran jälkeen aukeaa kyllä. Recordin tuntuu toimivan normaalisti.
 
Oon muuten päivittänyt tän 7.5 version(+ 7 versioon aluksi ) AL6:een , koska hankkivani päivityssofta(cubase 7 upgrade) ei päivittänytkään studio 5:sta ( vaikka myyjä muka tiesi ) , mutta sattu olemaan kotona varastotavarana kyseinen al6 versio, jonka olen muuten hätäpäissäni poistanut koneelta eli pitäisikö kyseinen pohjasofta al6 olla myös koneella , jotenkin tukena , kun on päivittänyt ohjelmistoa ensin 7:aan ja sit 7.5 versioon.
 
Että tälleen...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=224514