Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:azlag
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitarakamat pätkii
Aika:16.09.2014 07:54
Hallu varmaan tarkoitti ihan uudelleen käynnistämistä. Ensimmäiseksi kannattaisi selvittää että missä tarkalleen ottaen on vika. Jos Line 6 on sammunut tuollaisen tapahtuman yhteydessä niin epäilyt kohdistunevat siihen. Signaalihan EI kulje laitteilta takaisinpäin (esmes päättäristä etuseen) ellei ole jotain todella pahasti vialla. Eikä äänen pätkiminen yhtäkkiseltään kuulosta ihan niiiiin pahalta :) Että pitäisi alkaa ottamaan juoksuaskelia toiseen suuntaan.
 
Jos ongelmat ilmenivät vasta kaapin tultua ja sitä ennen kaikki ok, yritä pelkällä päättärillä ja kaapilla että tekeekö samaa. Jonkinlaisen multimuljuttimen lyöt eteen ja aika lailla bueno. Jos ongelma toistuu, tarkista vielä kaikki piuhat ja liittimet. Sitten avaat kaapin ja yleismittarilla tutkailet että kolvailut ovat pitäneet ja liittimet kaapin sisällä ovat ehjiä (eikä jokin höllässä/kuljetuksessa vaurioitunut yms - kylmäjuotoksia et saa selville kuin järkeilemällä). Riippuen siitä miten voimakasta signaalia pod pro:sta lähtee ulos, voit yrittää sitä kokeilla erikseen (ilman päättäriä) vaikka kuulokkeilla, stereoilla, tietokoneella, mitä nyt sitten sattuu käsillä olemaankaan.
 
Sellainen kysymys vielä, että oletettavasti ovat samassa jatkojohdossa kaikki laitteet? Kun jos päättäri syystä tai toisesta aiheuttaa minkäänlaista piikkiä, kovin herkät laitteet kuten mallintavat digitaalietuset saattavat ottaa sen verran nokkiinsa että voivat jopa sammua. Eli joo, kyllä se vika voi olla missä tahansa.
 
Eristät jokaisen liikkuvan osan toisistaan, testailet ja jatkat eristämistä kunnes syyllinen löytyy. Ei siihen ole muuta tapaa ja prosessi on hyvä järkeillä valmiiksi joka tapauksessa. Ns. "pahan päivän varalle".
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224555