Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pappasfin
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Mikä käyttöjärjestelmä studiokoneeseen? Win 7 vs. 8
Aika:15.09.2014 20:43   (muokattu 15.09.2014 20:57)
Krice: Miksi se ei ole vaihtoehto? Mac Mini esimerkiksi pieksee musiikkikäytössä kaikki samanhintaiset PC:t helposti. Minullakin oli omituisia ennakkoluuloja Maccia kohtaan, mutta ne karisivat kyllä siitä kun ostin Minin.
 
Macissa on puolensa ja niin myös Winukassa. Mac taitaa olla kuitenkin aika selvästi kalliimpi hankintana ja samalla rahalla saa Wintoosa koneen tehokkaammalla raudalla.
 
Ja mitä nyt äkkiseltään kattelin vaikkapa Mac konetta hintaan 1550 euroa niin voi vaan ihmetellä jos ei ole edes USB 3 liitäntöjä, muistia 8 GT taajuudella 1066 ja muutama muu kohta kuten prossun 2.8 jne. ja hinta jo tuollainen.
 
Samalla hintaa saa huomattavasti kovemman tykin Wintoosalla :D ja mukaan vieläpä näytön.
 
Eli olen hieman eri linjoilla Macin "paremmuudesta". Eroa on joskus ollut ihan selvästi Mac hyväksi video ja musajutuissa muttei enää ja varsinkin kun samalla hinnalla saa tehokkaampaa rautaa Wintoosalla sisuksiin kuin näissä Mac koneissa.
 
Lisäksi ohjelmistoja on vieläkin kait huomattavasti enempi Wintoosalle kuin Macille?!
 
Molemmat ajavat varmaan asiansa ja näille kummallekin on puolesta puhujansa. Olisi kiva tietää ammattilaispiirien mielipide nykyään tästä asiasta koska heillä näitä Maceja on käytössä ollut enempi ja perusteltu juurikin Macin paremmuudella. Mutta onko asia enää niin kuin joskus 10 - 5 vuotta sitten on ollut.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=224545