Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:statistiÖ
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:Vinkkejä harjoitteluun
Aika:09.09.2014 19:52
RL-pohjalta kehitellyt muutaman dingelisdonggelis-fillin. Vaikeinta niissä kuitenkin on yhdistäminen muuhun kontekstiin, pidemmän fillin värkkääminen ja muistaminen. Paras tietysti, että tulla tupsahtaa tyylikäs filli tms. heti, ilman mitään testikierrosrummuttelua. Jatkamma siis testikierrosrummuttelua seuraavat x vuotta, niin johan lähtee.
 
Kaikki jotka ette ole menossa keikalle. Siirtäkää hieman, sentti-pari, polkimia eri paikkaan. Rumpuja ja peltejä voi siirtää enemmänkin ja useammin. Siirsin jossain mielenhäiriössä bd-poljinta ihan pikkasen. Alkoi kaksi viikkoa kestänyt polkimien siirtely, eteen taakse sivuille. Takareidet meni jumiin, sivureidet kramppasi, bd-polvi kiukutteli ja lopulta -sääri penikoi. Tämähän on mainio asia, kun se pysyy hallinnassa, etkä ylitä-riko itseäsi. Ja löytyy ratkaisu.
 
Varsinkin lihasten kiukkuaminen muutoksessa kertoo, että jotain-jotenkin on jäänyt treenaamatta melkoisen pitkään. Tai toisinpäin, on tullut treenattua jotenkin liian pitkään. Ota siis selvää omista heikkouksistasi. Kaikki on osiensa summa ja yhtä heikko kuin heikoin osa. Vieraalla setillä soittaessa läjähtää hetkessä silmille. Vuosien saatossa omallakin setillä johtaa kaavaan kangistumiseen, yksipuoliseen lihaksistoon, kulumiin. Rumpujen siirtelyllä taas selviää yläkropan vakiokaavat, niitä on helppo sitten aukoa ja estää jumi.
 
Jos asiasta ei ole ennestään kokemusta, ei kannata tehdä isoja muutoksia. Opettelua vaativat myös ergonomia, lihakset ja liikkuminen. Itsetuntemus. Unohtamatta että näihinkin asioihin löytyy koulutettu ammattikunta, syystä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=223874