Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jucciz
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Gibson ES355 ?
Aika:05.09.2014 12:40
hallu: Ai perhana, että nuo sun kitarat on sitten mageita:-). Raaskiiko noita viedä edes keikalle?.... tai älä sano, arvaan että sitä varten ne on hankittu talouteesi. Muistan kylläkin sun jossakin keskustelussa maininneen, että olet päätynyt arvosoittimiin myös osittain siksi, että sijoitettu pääoma säilyy niissä parhaiten.
 
No hmm, mun vinkkelistä "ihan oikeat" arvosoittimet on vintage-osastoa ja niitä, joiden hinta rupeaa olemaan kymppitonnin (tai -tonnien) luokkaa. Tuollaisen soittimen viemistä keikalle joutuisi harkitsemaan vähän pidempään, ts. tuskin ihan joka pitserian nurkkaan ainakaan... Tuo oma 355 on enemmänkin semmoinen perushintainen keppi vielä - eikä se ole vanhakaan, täyttää vasta kahdeksan. Varmasti monen Ruokangas tai Custom-Suhr on tullut selvästi kalliimmaksi. Toivotaan silti, että myös tämmöinen uustuotanto-355 pitää arvonsa edes jotenkin. :)
 
355 on kyllä miltei aina mukana keikalla, kun humbucker-kitaraa käytän. Se on vaan tosi monipuolinen soitin: jatsista raskaaseen rockiin ja kaikenlainen tanssi- ja iskelmämusiikki onnistuu sillä hienosti. Siihen vielä Tele kaveriksi, niin soundipaletti on kyllä aivan riittävä mille tahansa keikalle, joita tulee tehtyä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224409