Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Gibson ES355 ?
Aika:05.09.2014 09:59
hallu: Ahaa, nyt minä vasta tajusin tuon varitonen idean. Eikös Gibson ole käyttänyt joissakin muissakin malleissa tuota varitonea? muistan nähneeni joku vuosi sitten musafasulla käytettyjen hyllyssä Gibson nighthawk mallin jossa oli tuollainen "kananpää" nuppi, mutta en ole ihan varma oliko siinä se fendertyylinen mikksivalitsin myös... saattoi olla, että se kananpää oli ehkä mikkivalitsin en ole ihan varma. Se oli kuitenkin aika makea kitara ja olisin ostanut sen, jos olisi sattunut olemaan rahaa päällä. Se oli loimukantinen ja sininen petsaus, otelauta ilman kanttauksia, mutta asemamerkit oli sellaiset salmiakin muotoiset dotsit. Hieno kitara ja huokea hinta (600 euroa taisi olla pyynti).
 
Kiitos sinullekin jälleen kerran kattavasta vastauksesta. Avasitte Juccizin kanssa mulle tämän asian.

 
Nighthawkit (ja koko Hawk-sarja..) on taas yks loistava esimerkki Gibsonin "kirouksesta". Ei ne tahdo mennä kaupaksi, kun pitää Gibson olla noita perinnemallisia LP, SG ym. Nighthawk, vaikka oli kovasti innovatiivinen, ja valittu mm. Jenkeissä "Vuoden kitaraksi" ei sitten kuitenkaan ollut mikään myyntimenestys.
Sivustolta http://www.blueshawk.info/intro.htm löytyy kattava selvitys kaikista Hawk-sarjalaisista, Blueshawk, Nighthawk, Little Lucille ym.
 
http://www.lehmo.com/fox/lataamo/Nhawk3pStd.jpg
 
Kannattaa tsekata vaikka tuollasen sähkökytkis tuolta Blueshawk-sivustolta. On meinaan "monipuolinen"... =)
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224409