Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Gibson ES355 ?
Aika:05.09.2014 00:55
Mikäs tämä on? aloin ihmettelemään kun missään ei oikein ole näitä myytävänä paitsi eBuy:sa ja Thomannilla yksi kappale kolmella tonnilla. Ei näistä kukaan oikein mitään puhukaan eikä löydy ihan kamalasti tarinaa netistäkään. Näin dokkarissa "Heil Heil Rock´n´roll", että Chuck Berry soitteli tämmöistä kitaraa.
 
Niin että osaisikos joku sanoa, että mikä malli tämä oikein on ja miksi tämä on mystiikalla verhottu ja vaiettu Gibson malli? pikkuisen tuli sellainen käsitys, että olisiko tämä aika pitkälle samanlainen kuin ES335, mutta vain stereofonisena versiona? niin ja mikä se "kananpää" potikka siinä on? liittyykö se siihen stereo-ominaisuuteen? ES355 rungon rakenne lienee sama kuin ES335 vai kuinka? siis puoliakustinen rakenne (keskiblokki)? otelaudan asemamerkit ovat kuitenkin customtyylisiä ja customiin viittaa myös lavan kiertävä reunakanttaus sekä se vinoneliöupotus lavassa. Näyttävämpiä koristeluita siis kuin ES335 mallissa ja hintakin näyttäisi olevan vähän korkeampi (ehkä tonnin verran perusmalleissa?).
 
Mistä näitä saa? en ainakaan musafasulla ole nähnyt hyllyssä yhtäkään ja Thomannillakin oli vain se yksi malli, joka oli musta. Kitarapajan sivuille en mene periaatteesta, mutta olisiko siellä näitä?
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224409