Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:RaskasMielinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Nuppi+kaappi systeemi Les Paul R9:lle
Aika:28.08.2014 21:41
Sanoisinpa seuraavaa, etenkin jos tuo omaksi iloksi tarkoittaa myös kotioloissa:
 
Vaihe A: Osta m.netin torilta Kochin tai Weberin keinokuorma. Koch on vaiheeseen A hieman problemaattinen, koska impedanssi on kiinteä joko 4, 8 tai 16 ohmia. Toisaalta Kochissa (LBII-malli ehdottomasti) on vakiona kuulokeliitäntä, millä soitat vaikka mitä täysputkimörssäriä siis kuulokkeilla (siinä on myös mahdollisuus pudottaa vain yhteen prosenttiin, mikä on ominaisuus mitä tulet vielä arvostamaan).
 
Vaihe B: Marssit sen keinokuorman kanssa testaamaan eri vahvistinvaihtoehtoja. Tutki m.netin keskusteluja ja ota kokeiluun ennakkoluulottomasti. Ynkän soundi on isosta Marsu-stäkistä nupin kaakossa (mikään testaamani marsu ei kuulosta miltään ilman pääteasteen reipasta avaamista = saatanasti mökää jopa keinokuormalla). Koska et kuitenkaan päädy samaan kuin Ynkkä, niin kokeile siis ennakkoluulottomasti. Mulla tosin on kokemusta vain isommasta Rectifieristä, mutta aloittaisin kokeilun sen Mini-versiosta. Jenkeissä veivaavat noilla käsittääkseni paljon countryakin, mutta taipuu aina äärimetalliin asti (Ynkkä-tiluun tosin lisäksi Ynkän nimikkoboosteri). Budjetti saattaa mennä hiukkasen yli... etenkin hyvän kaapin kanssa, mutta ostoilmoitusta m.netin torin puolelle:) Ja kyllä se Ynkkä-soundi vielä sen Ynkkä-stratonkin vaatii;) Velkahelvetti odottaa:D SRV:stä en tiedä kun en niin diggaile.
 
P.S. Täällä on hyvää keskustelua myös keinokuormista sekä siitä millaisilla kaiutinelementeillä mikin niistä millekin soundaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224289