Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:phiit
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Sg vai Les paul?
Aika:21.08.2014 12:04   (muokattu 21.08.2014 12:07)
Myrkky Nuoli: Japsitokaissa on GOTOH-raudat, en nää mitään syytä vaihtaa niitä. Epiphoneissa ei kyllä sen laadukkaampaa ole, eikä ton laadukkaampaa tarvi missään ollakaan. Tokaissa on tosi laadukkaat mikkikytkimet ja perushyvät japsipotikat, Epiphoneissa nuo molemmat aika sekundaa. Mikit niissä on scheissea, mutta ihan yhtä scheissea ne on Epiluureissakin, mummiälestä. Samoin satulat on molemmissa huonoja. Minusta ihan hyvä yleistys, mutta kokemuksia on toki monenlaisia.
 
Ei kyllä ollu tässä japani Tokaissa (aito on, Musamaailmasta ostettu), talla oli peltisen tuntunen ja viritinkoneistokin mallia 5mk samoin mikki ihan onneton.
 
Tosin tää on junior malli, 80 luvun tokait on erittäin jees mutta vielä täytyy sanoa että nykysin Epiphoneissa on oikeasti laaturauta, Groverin virittimet ja mikitkin "usa" design jotka olivat oikeasti hyvät, syytä noiden vaihtoon ei enää missään mielessä ole suoraan pakasta vedettynä.
 
Ollu myös Tokain es60 joka puolet Epiphonen dotia kalliimpi ja sekin tuntui täysin ala-arvoiselta käteen, ei totellut edes säätöjä. Ainakaan täällä ei uudet Tokait ole toimineet oikeestaan yhtään toisinkuin nyky Epiphoneista ei pahaa sanottavaa löydy.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224193