Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:NeliX4
Alue:Livetoiminta
Aihe:PA-kamat ABC
Aika:20.08.2014 11:44   (muokattu 20.08.2014 11:50)
Hah. Hommasin just pikkukeikoille takakonttisetiksi Nexon ps8:n. Huono puoli noissa Nexoissa on, että niitä ei saa tilattua t-kaupasta + rumat kolmiojalat. Aika purkkimaisksi muuttuvat luukuttaessa ja yllättävän paljon harmonista säröä - verrattuna saman kokoluokan muihin vastaaviin peleihin. Etuastepuolella joudutaan tekemään ilmeisesti aika paljon työtä, että ääni pysyy edes kohtuullisena.
 
En suosittele mitään kaikukoneita tai muuta 1900-luvun räkkirautaa. Joku perus digimikseri tai analogi "one-for-all" peli (yamaha mg tai mackie dl).
 
Aiemmin ajelin pari keikkaa sillä bose l1 systeemillä, mutta emmä keksi mitään syytä miks olisin semmosen ostanut itelleni kun vertailuna on toi Nexo setti. Bosen settiin piti kuitenkin ottaa joku 3rd party subbari avuksi, kun se Bosen oma aika surkea (soundillisesti & äänenpaineellisesti).
 
On ne pilarikajarit kivan näköiset ja toimittaa asiansa. Joitain noita k array merkkisiä näkyy siellä täällä "olevinaan" paikoissa.
 
Muutenkin niissä on semmonen filosofia, että tyrkkää bändin reunoille takaseinään kiinni ja sillä sitten mennään mitä niistä tulee. Harva yleisöstä tulee valittamaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=224151