Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Marlowe
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Jim Pembroke & Barbra Streisand
Aika:20.08.2014 10:01
Leikari: Kun olin oppikouluiässä, uutterammin Wigwamia kuuntelivat lähinnä kitaraa soittavat pitkätukkapojat, jotka aikuisina ryhtyivät postinjakajiksi tai menivät Nokialle insinööritöihin ja mitä heistä vielä hengissä olevia olen tavannut, ovat aikalailla siihen wiguunsa jumittuneita (silloin kun eivät bluesintapaista harrasta) ... että semmoista kantavuutta...ko?
 
Miten tämä pitäisi ymmärtää? Wigwamin musiikki ei kantanut minnekään, koska sitä soittavista pitkätukista tuli progesta edelleen pitäviä insinöörejä tai postinkantajia? Fiksumpi musiikinkuulija ymmärtäisi olla jumittumatta ja hankkiutuisi parempiin duunipaikkoihin? Epämiellyttävän asenteellinen kirjoitus, sanoisin.
 
Vaikeahan musiikkia on lähteä arvottamaan mitenkään yleispätevin mittarein, paitsi että uskaltaa kai sitä tehdä sellaisia yleistyksiä kuin että "Beatles on merkittävämpi kuin One Direction", vaikka molemmat ovat tosi suosittuja.
 
Uskoisin että Wigwam teki urallaan ainakin muutaman levyn, jotka jäivät kotimaisen rockin historiaan ja olivat omassa tyylilajissaan vallan onnistuneita ja kunnianhimoisia suorituksia. Sunrise Avenuen levytyksistä en usko voitavan sanoa samaa, vaikka yhtye epäilemättä jollekin tulevalle *aseta haluamasi ammatti tähän* on tärkeä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=224147