Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Kotistudion rakentaminen ja äänittäminen bändikäytössä
Aika:18.08.2014 14:17   (muokattu 18.08.2014 14:45)
varakeef: Toki on hyvä huomata, että pieni reikä ei päästä ulos kuin pienen määrän ääntä... valtaosa mökästä jää esimerkiksi omakotitalossa sen sisäpuolelle ilman mitään erityisiä toimenpiteitä. Keskeisin toimenpide on pitää ikkunat ja ovet kiinni punk-rokin raikatessa.
 
Täydellinen ääneneristys vaatii massiivisia rakenteita, epätäydelliseen riittää vähempikin.

 
Mut toki on hyvä huomata, et okt- alueen varastokopit on tehty renkaiden, polkupyörien ja ruohonleikkureiden säilytykseen. Ainakin yleensä. Semmoisen muuttaminen bändikämpäksi tapahtuu siten, et koppi puretaan ja rakennetaan tilalle uusi, mut vähän järeämmin.
 
Edittiä:
 
Sana "kellaribändi" ei o tuulesta temmattu, koska milloin reenis on maanpinnan alapuolella, niin ääni karkaa vain ylöspäin ja kiusaa vain yläpuolellaan olevaa kiinteistöä. Jos kyseessä ei o autotalli jonka ovien äänieristys on valoverhon luokkaa.
 
Muistaakseni eka reenikämppäni oli kerrostaloyhtiön kellarihuone. Bändikaverin isä oli talon isännöitsijä. Soitettiin hiljaa ja pidettiin sovituista ajoista kiinni, mut lähtö tuli.
Seuraava reenis sit olikin toisen bändikaverin koulun pommisuojassa. Soitto ko alko klo 17 jälkeen niin se ei häirinny ketään.
 
Tommoiset on hirveen hyviä paikkoja. Ei välttämättä tartte maksaa edes vuokraa. Hankalaa on herättää luottamus, et bändi ei riehu tai riko ja sotke paikkoja.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=224141