Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Stalkah
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kalliit laitteet vs halvat laitteet
Aika:06.08.2014 14:00
zedder: Jos kerran on melko pikkujuttu ruiskia spraytä potikoihin, niin ei se varmaan myöskään koko pedaalia arvottomaksi tee jos yksi kytkin pitäisi vaihtaa...?
 
Meinasin lähinnä, että laatuvehkeessä hajoavat komponentit on yleensä kulutustavaraa tai vähintään helposti korjattavissa.
 
Sen sijaan se kytkin siinä pientä komponenttia tiukassa paketissa sisältävässä digipiirikäikäleessä nimeltä DF-7 oli aika "iso" juttu, vaikka äkkiseltään helpolta kuulostaakin. Kyseessä ei siis tosiaan ollut mikään perinteinen Carling DPDT -kytkin, joka on suorastaan massiivisen kokoinen ja helposti käsiteltävä palikka tuon Digitechin pikkunappiin verrattuna. Olisi varmasti vaatinut jonkinsortin erikoistyökaluja, jotta sen todella pienen kumitassun painaman kytkimen olisi saanut vaihdettua ja sehän olisi pitänyt vielä löytää jostain varaosana. Varsinkin vielä joskus kuusi tai seitsämän vuotta sitten nää molemmat ois ollu varmana nykypäivää vaikeampia juttuja, kun netti ei ollut niin pullollaan kaikkea mahdollista.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=224019