Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jyrivaan
Alue:Media ja viihde
Aihe:We Want More
Aika:03.08.2014 21:08
Vessajono: Mäkin rupesin tossa jo miettimään, että siitähän ois nyt kyllä sopivasti 30 vuotta kun ne nousi pinnalle mutta...ei kai sentään? Muistelisin jostain lukeneeni ettei Quuppa ainakaan olis soittokunnossakaan enää, ranteet paskana tms.
 
Pepe ja Quuppa ainakin tosiaan ovat väleissä Nipan kanssa kun taas Pete ja Jonttu eivät. Ainakin Jontun tilanteesta olen kuullut monenlaistakin tarinaa. Nipa joskus jossain haastattelussa kertoi, että tapasi hiljattain Jonttua Pori Jazzeilla ja tovin juttelivat. Itse taas Jonttua tapasin erään taannoisen työprojektin perästä niin sanoi, että ei ole Nipaa juurikaan enää tavannut sen jälkeen kun viimeksi soittivat yhdessä. Mikähän tarinoista sitten on totta. Quuppa tosiaan taannoin jossain lehtihaastatteluissa kertonutkin tosiaan, että ranteet sen verran kuluneet, että ei ole enää rumpuihin koskenut. Nähtäväksi jää.
 
Ainakin We want more-ohjelman mainosteksteissä näistä bändeistä puhuttiin, että joillain näistä bändeistä on sellainen tilanne, että jotkut jäsenistä tekevät musiikkia kun taas osa ei ole edes vuosiin soittimiinsa koskenut. Tuo kuvaus sopisi niiltä osin hyvin tähän Dingon kuuluisimpaan kokoonpanoon.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=223976