Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juntunen
Alue:Livetoiminta
Aihe:Läppärit/VST-synat/Äänikortit livenä: Miten välttää ikävyyksiä?
Aika:29.07.2014 21:35
zouwi: ARX-niminen firma on tehnyt sinisiä ja varsin rumaa käsittelyä kestäviä ulkoisia äänikortteja jotka ainakin windows-puolella toimivat default-ajureilla. Muuntajaerotetut signaalit molempiin suuntiin lämmittää sydäntä kun joku keksii tökätä kouraan läppärin josta pitäisi kolmen minuutin päästä soittaa intronauhaa, koneen oma kuulokeliitäntä pätkii eikä muutenkaan adapteripiuhaa ole sen edellisen intronauhan-pyörittäjän jäljiltä näkynyt.
 
miffe: Itsellä on käytössä Smaart I-O (Rational Acoustics, Soundtoolsilta saa) ja sen omalla ohjelmistolla voi säätää vain sisääntuloherkkyyttä sekä mustanaamiota. Toimiakseen aparaatti ei sitä tarvitse.
 
Myös Radial USB-DI (msonic myy) on tullut todettua hyväksi.

 
Näähän näyttää luotettavilta bokseilta. Vielä kun olis erillinen vola luurilähtöön ni jollain tollasellahan pärjäis jo monessa.
 
miffe: Ennen diggailin myös M-Audion tuotteita, mutta nykyisen ja entisen omistajien toiminta saa mut juoksemaan karkuun (onneton ajurituki uusien käyttisten ja vanhempien laitteiden kohdalla).
 
Mulla oli pöytäkoneessa kotona M-Audion joku simppeli USB-boksi, fast track pro muistaakseni, äänet hävis kun vessasta sammutti valot. En veis lavalle. =)
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=223762