Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oksatboys
Alue:Aloittelijat
Aihe:Miten saada RAHOITUS..
Aika:23.07.2014 12:41   (muokattu 23.07.2014 12:43)
Jeszse: Onhan noita rabitin seikkailuja täällä pyöriny jo pari vuotta, eikä niissä koskaan oo ollu mitään päätä eikä häntää.
 
Niinpä.
 
Sit näitä lukuja vois vielä katsoa
 
Tuo 13 tonnia menis seuraavasti
2000 levynteko. Omakustanne..

 
Kuulostaa aika tosi pieneltä budjetilta täyspitkän tekoon. Voi onnistua jos esim saatte studion ilmaiseksi käyttöön tai jotain suhteita on tms.
 
7000 pa-kamoihin 6 monitoria 2 subia 2-4 yläpäätä, mikseri ois 24 kan tai suurempi.
 
Ainakaan uusia ostettaessa ei riitä muuhun kuin altobehkuihin. Jos miettii et tiskinä ois vaikka behkun x32, nii siihen meni jo reipas pari tonnia heti...
 
3000 soittimiin Rummut, pari syntikkaa ja pari vahvistinta..
 
Käytettyjä jos ostaa niin jotain voi saadakin mut uusia ostettaessa ei saa kyllä mitää fiksua. Jos tartteette esim stagepianon niin se on heti tonni. Kolme tonnia voi nippa nappa riittää moposettiin pelteineen ja keisseineen.
 
1000 mikrofoneihin+ piuhoinin ja mikkitelineisiin..
 
Ja tarkoitus ois vissiin mikittää melkein kaikki? hehjuuhm ei tuu kyllä mitään. Saat tonnilla ehkä piuhat + kaukokaapelin ja niille keissit.
 
E. Pointtini oli siis että ei mitään järkeä ostaa bändille koko settiä. Käyttäkää massit demotteluun, promoamiseen ja pr-keikkoihin (eli vaikka persnetolla vedätte). Jos ootte oikeesti hyviä niin joku muu tulee ja maksaa teidän kiertueen ja saatte viel taskurahaa siitä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=223812