Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-HP-
Alue:Aloittelijat
Aihe:Haussa kelpo räppimikki ja oheiskamaa. ehdotuksia?
Aika:19.07.2014 09:42
Cmoon: http://www.thomann.de/fi/m_audio_m_track.htm tai http://www.thomann.de/fi/alesis_io2_express.htm
ja http://www.thomann.de/fi/rode_nt1a_complete_vocal_bundle.htm
 
Mitä mieltä noista? Tosiaan en hirmuisen hintaistq äänikorttiq ole nyt hankkimassa. Kunhan tuon mikin kanssa toimisi ja liitäntöjen puolelta helposti instrumenttien kanssa.
Koneasia alkaa aolemaan hoidossa, äänittelisin lenovon läppärillä.
 
Monitorit mietityttää. Olen katsellit behringerin trutheja, niitä n.260e maksavia, ja se onkin raja hinnalle. Jos tulee mieleen ehdottaa huokeampia vaihtiehtoja, saapi laittaa!

 
Ihan hyviä oot katellut, molemmat äänikortit varmaan tekevät tehtävänsä, Rode NT1-A on hyvä mikki päästä alkuun. Behringer B2030A on Mnet-hyväksytty budjettimonitori, itsekin käytän samaisia jatkuvasti. Ko. mallin suunnittelu on kähvelletty Geneleciltä, mikä selittää toimivuuden että hinnan.
 
Yksi tapa päästä halvalla alkuun on ostaa tämän sivuston Torilta käytettynä näitä, monitorien hinnasta ainakin saat heti 60€ pois. Taitaa olla netin laajin käytettyjen valikoima musakamoissa täällä ja itelläkään ei ole kuin hyviä kokemuksia, ostajana että myyjänä.
 
Sitten vähän aiheen ulkopuolelta, kannattaa ainakin henkisesti varautua siihen että monitorit ujeltaa häiriöääniä laturin kanssa monissa konemalleissa. Voi olla että äänikortti pelastaa, tai sitten ei. Akkuvirralla pelatessa tottakai toimii kuten sit pitääkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=223454