Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juntunen
Alue:Livetoiminta
Aihe:Läppärit/VST-synat/Äänikortit livenä: Miten välttää ikävyyksiä?
Aika:14.07.2014 16:46
Roadari: Valittettavasti joudun olemaan hivenen ikävä ja todeta että pro:t käyttää maccejä. Juurikin siitä syystä että maagiset ajurisolmut ovat niissä huomattavasti harvinaisempia. Äänikorteissakin yleensä viimeistään näissä tilanteissa näkyy halvan ja kalliin ero.
 
Osasin tätä vastausta odotellakin. =) Mäkki ja esim Apogeen Duet olis varmasti toimiva paketti. Pitäs vaan hoitaa kaikki lisenssit ja muut sit mäkkimaailmaan, varsinaisella työkoneella pyörii samat softat ja se on kans Win7. Ei liene itselläkään pidemmällä juoksulla vaihtoehtoja. Mutta silti se aina äimistyttää. 2014 ja oikeasti riittävän toimintavarmasta windows-koneesta ei voida vieläkään puhua työkoneita arvottaessa. Saishan noita toki winukallekin laadukkaampia äänikortteja, mut mietityttää ratkeeko niissä sitten oikeasti vastaavanlaiset ongelmat.
 
..mutta jotenkin itseäni närästää lähteä huonojen vehkeiden huonoja ominaisuuksia paikkaamaan hankkimalla lisää (hajoavia) vehkeitä signaalitiehen.
 
Mulla vähän sama filosofia. Hirvittää lähteä keikalle jos on yhtään epävarmuutta kamojen toiminnassa. Rätinä ja pauke pilaa fiilikset aika tehokkaasti lavanreunan molemmin puolin.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=223762