Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Artemi
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Caribou (CAN), ma 13.10. The Circus, Hki
Aika:07.07.2014 10:29
CARIBOU SAAPUU KLUBIKEIKALLE HELSINKIIN
Ma 13.10.2014 Helsinki, The Circus
 
Viime viikonloppuna Ruisrockissa vieraillut Caribou palaa syksyllä klubikeikan merkeissä Suomeen. Elektronista indie-musiikkia soittava kanadalaisyhtye nähdään Helsingissä The Circuksessa maanantai-iltana 13. lokakuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa keskiviikkona 9. heinäkuuta.
 
Caribou-nimen takaa löytyy tuottelias kanadalaismuusikko Daniel Snaith, joka on pääprojektinsa ohella julkaissut materiaalia myös Daphni- ja Manitoba-nimillä. Parhaillaan Snaith on yhtyeensä kanssa kiireinen lokakuun alussa ilmestyvän uuden studioalbumin ja sitä seuraavan maailmankiertueen myötä.
 
Neljän vuoden odotuksen päätteeksi ilmestyvä Our Love on järjestyksessään neljäs Caribou-albumi ja yksi vuoden odotetuimpia indie-julkaisuja. Yhteistyössä viulutaiteilija Owen Pallettin ja kokeellisesta elektronisesta ilmaisusta tunnetun Jessy Lanzan kanssa äänitetyn levyn ensimmäinen singlelohkaisu Cant Do Without You on noussut artistin suurimmaksi hitiksi sitten Swim-albumilta (2010) löytyneen Odessa-kappaleen. Kahden viimeisimmän Caribou-levyn välissä Daniel Snaith julkaisi myös tekno- ja house-vaikutteisen Daphni-albumin Jiaolong (2012).
 
Caribou on Ruisrockin ohella vieraillut live-keikalla myös kesän 2010 Flow Festivaaleilla, ja artistin toistaiseksi ainoa Suomessa soitettu klubikonsertti toteutui loppuunmyydyllä Tavastialla keväällä 2011.
 
LIPUT:
Myyntiin ke 9.7.2014 klo 9.00
Alk. 28 EUR, ennakko: Lippupalvelu
 
urlhttp://www.caribou.fm/url_
urlhttp://www.facebook.com/caribouband/url_
urlhttp://www.thecircus.fi/url_
urlwww.fullsteam.fi/url_
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=223682