Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AP
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Williams rumpujen hinta
Aika:01.07.2014 15:06
markkuliini:
 
Sit ekan vuoden jälkeen sain Tama Swingstarit jotka eivät soundanneet kauhean hyvälle, mutta kyllä niissä rauta muistaakseni toimi hyvin. Ei kyllä mitään muistikuvaa että olisin missään vaiheessa tuntenut mitään motivaation katoilua kamojen takia, oli vaan järjetön into kokoajan päällä, halusin olla yötäkin treeniksellä. :D

 
Nuoruuden intoa, sano. Itsellänihän viisari värähteli ala-asteella jo aina, kun näki sen koulun Maxtone-setin, joka tietysti on sekin aivan foliosta ja pahvista koottu nippu. Onneksi oli kotona Exportit, jotka olivat tietysti jo aivan eri kamppeet.
 
Hollmi5 on sikäli oikeassa, että joku osaava tai vähän tietävä kannattaa olla mukana. Samalla rahalla voi pahimmillaan päätyä ostamaan MIlleniumit 302:silla tai sitten Stage customit jollain vähän paremmilla kiekoilla.
 
Tosin samahan se on monen harrastevehkeen kanssa: Biltemasta haetaan esimerkiksi "maastopyörä" joka näyttää ihan oikealta polkupyörältä ja kiiltää uutuuttaan, vaikka ei maksa paljon mitään. Paljon korjaamista ja mielipahaa välttyisi, jos joku olisi sanomassa, että viisivuotias merkkipyörä toripisteviffistä on parempi kauppa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=223523