Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:zedder
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mitä jos Thomann perustaisi tavaratalon Hakaniemeen?
Aika:18.06.2014 16:01
Mikäli hinnat alkaisivat kivuta ylöspäin tuollaisten fyysisten ostospaikkojen takia organisaation muuttuessa olennaisesti raskaammaksi, niin silloin Thomannin koko idea alkaisi vissiinkin vesittyä. Luulenpa että "tuotteiden esillepano ammattilaisten käsialalla" sekä myyntitilojen vuokrat maksaisi sen verran että kustannus siirtyisi suoraan tuotteiden myyntihintoihin. Vaikka postin kautta tapahtuvat tuotepalautukset vähenisivätkin, niin oletan että "showroomien" henkilöstö- ym. kulut ylittäisivät selkeästi paluupostituksista nykyisin aiheutuvat kustannukset.
----
Tuli pari kesää sitten poikettua Thomannin "kivijalkakaupassa" ja kivaahan siellä oli kun sai hypistellä ties mitä soittopelejä, mutta en osaa kaivata sellaista tavaratalomaista ostosympäristöä silloin kun olen tosissani jotakin musiikkiroipetta hankimassa. Onhan se varmaan mukavaa jos asuu likellä ja saa melko pikaisesti varaston puolelta testattavakseen minkä tahansa tuotteen, mutta jos noita T-kaupan sivukonttoreita alkaisi putkahtelemaan sinne sun tänne niin jonkun sekin lysti pitäisi maksaa. Eli kaikkien ko. puulaakin asiakkaiden.
----
Tilasin juuri "tuurilla" pari B-Stock -artikkelia ja toisen toimitetun kapistuksen esteettisessä kunnossa oli hiukan sanomista. Tulivat tuon kanssa vielä reklamoinnin jälkeen hinnassa vastaan eikä siksi "tarvinnut" palauttaa, mutta jos olisi ollut tarve tehdä niin, niin eipä se vaiva olisi ollut kovinkaan suuri. Sähköposteihinkin vastattiin varsin noileasti ja palvelu pelasi på finska. Mukava kaupantekokokemus jopa vähän harmillisemman tilanteen kohdatessa. Ei tuota palvelua kauheasti tarvitse parantaa tai muuttaa minun mielestäni.
----
En välttele tarkoituksella kotimaisia kivijalkaliikkeitä, mutta kun netistä saa tiedon mitä on kaupan ja mihin hintaan eikä tarvitse soitella ja rällätä parkkipaikkaa etsien ympäri kylää, niin kovin usein ostopaikan valinta osuu omalla kohdallani saksalaiseen nettikauppaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=223449