Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pikeeee
Alue:Lyriikka
Aihe:kerro mielipiteesi tästä tekstistä!
Aika:18.06.2014 12:11
Hanuriin: Mihin teksti on tarkoitettu? Siinähän ei nyt ole minkäänlaista rakennetta. Pitäisikö sen olla räp-kappaleen lyriikkaa vai jotain progressiivisempaa vai onko se vain tekstiä.?
 
Siitä ei noin muotoiltuna ota elävä erkkikään selvää. Lisäksi oli vähintäänkin erikoista lipsua tyylillisesti suunnasta toiseen. Miksi esimerkiksi yllättäen kesken kaiken vaihdetaan vammaiselta tuntuvaan suomiräp-tyyliin (se oravanpyöräst-kohta), kun samaa tyyliä ei missään muualla tekstissä käytetä?
 
Mainitsit leikitteleväsi sanoilla. Yleensä sanoilla leikittelyksi ei mielletä niiden peräkkäin latomista. Sanoilla leikittelyllä tarkoitetaan riimittelyä tai sanojen tai niiden merkityksen vekkulia ja kekseliästä käsittelemistä. Mutta leikki leikkinä, voi kai sitä noinkin leikkiä, ei vaan minulle ole ikinä tullut mieleen. Tähän mennessä.
 
Olet kuitenkin saanut keskustelua aikaan, joten olet varmaankin päässyt ainakin jossain mielessä siihen, mitä tavoittelitkin. Onnittelut siitä! :)

 
teksti ei ole tarkoitettu mihinkään eikä mitään tyyliä siinä ole tarkoituskaan olla, annoin ajatuksen virrata. haluaisin lausua tekstejäni johonkin taustaan mutten tiedä teenkö sitä. luulen että kirjoituksesta pitäisi tehdä yksinkertaisempaa sillä nyt se on aika sekasotku sanoja. mutta tykkään pointistani. kiitos sinullekkin
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=19&t=223368