Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hevikukko
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Apua kaipaan pedalboardin kanssa.
Aika:17.06.2014 18:38   (muokattu 17.06.2014 19:24)
Sarko: Tossois linkkiä: http://muusikoiden.net/keskustelu/p … ts.php?c=15&t=223275&o=0&#p11995247
 
Thanks! Luettuani läpi nopsakkaan pisti yksi asia mieleeni. Joku pedaaleista saattaa olla kovempi poksumaan kuin toinen ja vaikea paikallistaa ongelmaa noin vain, koska saattaa toisten pedaalien kanssa vasta tulla esille...joten surinat ja nimenomaan ((päällekytkemisongelmat)) lähtee esim. Bossin NS2 Noice Suppressorilla pois. Asetukset voi olla vaikka nollassa. kunhan NS2 on vaan päällä ja pedaalit kulkevat NS-2:n Send > ensimmäiseen pedaaliin ja viimisestä pedaalista NS2:n Returniin. Kitarapiuha menee NS2:n Inputtiin ja Output menee vahvistimen Inputtiin. Yksi NS2 pedaali saattaisi poistaa siis kaikki ongelmat. Sitäpaitsi NS2:sta voit ruokkia virtaa todella monelle pedaalille. Näin virtakin kulkee sitten NS2:n läpi ja ei tule ulkopuolisia häiriöitä ja lenkkejä.
 
Parille kaverilleni olen suositellut ja asentanut kyseisen pedaalin ja siihen loppui kaikki häiriöt. Kannattaa ainakin kokeilla! Lainaa kyseinen pedaali jostain tunniksi ja sitten tiedät missä mennään.
 
Oma wahwah pedaalini sanoi aina Poks päällekytkennässä ja pari muutakin pedaalia. Bossin asennuksen jälkeen ei kuulu mitään naksumista eikä poksumista eikä hurinasurinaa.
 
Mikäli joku pedaaleista tarvitsee todellakin erikoisen ja ihan oman virta-adapterin ei haittaa menoa koska kaikki muut pedaalit voit ruokkia Bossin kautta. Pääasia on että efektilenkki kulkee NS2:n Send/Return kautta ylla selittämälläni tavalla. Boss on noin 60 euroa ja melkoisen halpa lääke jota kannattaa kokeilla =)
Toivottavasti saat kuntoon esim. näillä vinkeillä.
 
HUOM Edit! Unohdin sanoa =) että saatat tarvita kaksi Bossia koska sinulla on kaksi lenkkiä. Joko välille kitarasta vahvistimen Inputtiin tai vahvistimen omassa efektilenkissä. Ehkä siis molemmissa, mutta testaa yhdellä NS2:lla ensin lenkeissä vuorotellen. Suosittelisin kahta jotta varmasti on kaikki päällekytkemisäänet sitten poissa. Pedaalien järjestystä voi katsoa myöhemmin. Anyway sulla on niin monta eri purkkia joten tarvitset varmasti Noice Suppressoria ainakin yhden kappaleen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=223437