Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tommiot
Alue:Livetoiminta
Aihe:Korvamonitorointi pienillä keikkapaikoilla
Aika:08.06.2014 11:00   (muokattu 08.06.2014 11:00)
Haluisin kuulla ihmisten kokemuksia langattomasta korvamonitoroinnista vähän "puutteellisissa" keikkaympäristöissä. Päädyin metallibändiin laulajaks, ja oon nyt miettiny mitenkä toi oma kuuntelu hoituis keikoilla, kun joutuu tekemään keikkaa Helsingissäkin kaiken maailman mestoissa, missä on ihan ala-arvoinen kalusto siihen verrattuna, mihin on tottunu itse keikkoja miksatessa.. Haluisin kuitenkin kuulla itteäni ilman että tarttee huutaa ääntä ihan paskaksi.
 
Yks vaihtoehto kai olis, että vaatii yhen mono-auxin (tai stereona tietty jos niitä riittää) omille monareille etupäätiskistä ja käy sieltä vaikka ihan ite ruuvaa soundcheckissä sen oman kuuntelun. Toinen idea oli sit laittaa vaan oma stereopari stagelle ja splittaa laulu suoraan mikistä omaan pikkumikseriin. Tästä kuulis ehkä vähän yleisöä ja bändikavereiden puhettakin.
 
Onks tää ihan hyvä langaton setti, vai pitääks laittaa viel enemmän rahaa? Shuren SE425-napit multa löytyy jo valmiiks. http://www.thomann.de/fi/sennheiser_ew_300_iem_g3eband.htm
 
Vai onks koko hommassa mitään järkee, pitäiskö vetää vaan kulmilla ja koittaa pärjää? Yks asia mikä mua kiinnostaa on että miten lujaa se huonossa tapauksessa kiertävä laulumikki puskee korvanapeista..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=223327