Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pekezu
Alue:Bassot
Aihe:Fuzz-vertailu: kummalle lämpenet enemmän
Aika:08.06.2014 09:01
hlehto: Kas, totta! Tarkkaa työtä! Korjasin.
 

 
Juuri tuon takia olen vähän aidalla, mitä tässä nyt tekisi. Koska pehmeämpi säröpuoli on hoidettu toisella overdrivepedaalilla, ehkä tuo äärimmäisempi Mammoth-soundi on se, jota tulee poljettua enemmän.
 
Toisaalta voisi jättää nuo molemmat pedaalilautaan, kun ne ovat riittävän erilaisia, ja katukaupassa Bass Big Muffista näyttäisi saavan neljäkymppiä tällä hetkellä. Ehkä ei ole vaivan arvoista myydä sitä pois. Jos fuzzia käyttää kitarajuttuihin, tuo Mammoth ei oikein skulaa sointuihin, kun taas Muffilla ne toimivat. Siinäkään mielessä ei olisi hirveästi kiire päästä eroon muhvista.

 
Kandee tohon muffiin tehdä ns. mastervolume-modi, jolla saat kaiken hyödyn tosta dry-modesta irti. Sillon voit siis yhdistellä säröä ja puhdasta soundia pedaalin omalla volumella ja mastervolalla tasata volumet niin, että sitä voi käyttää välillä pois päältäkin ilman äärettömän suurta tasoeroa.
 
Googlettamalla löytyy varmaan talkbassin keskustelu jossa on ohjeita tuon modin tekemiseen. Se ei ole kovin haastava modaus, itse olen kolvin kanssa todella aloittelija ja olen yhden muffin onnistuneesti modannut.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=223317