Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tapu
Alue:Audiovisuaalinen alue
Aihe:Millä ohjelmalla yksinkertaista animaatiota?
Aika:06.06.2014 16:26
Arkka: Sellanen lisäys edellisiin, että jos kyseessä on video, niin simppeleitä juttuja pystyy tekemään ihan sellasella videoeditorilla, jolla pystyy klippien/kuvien liikettä "ohjelmoimaan" (mikähän oikea termi onkaan.. Sony Vegasissa nimellä "track motion"). Sinne vaan tuo sen pallukan vaikka photarista, asettaa pari eri sijaintia aikajanalle ja editori sit liikuttaa sen pisteestä toiseen. Toimii aika samalla tavalla kuin Flash siis. Löytynee varmaan kaikista "kunnollisista" videoeditointiohjelmista nykyään, toki kannattaa tsekata versiokohtaisesti.
 
Toki sitten jos jotain hooceempaa animointia tarvii tehdä, niin sit joku animointiin tarkoitettu ohjelma. Tai jos nettisivulle, niin Flash on tosiaan usein parempi.

 
Videoeditoreilla voi tosiaan tehä jo aika monipuolisia juttuja. Niissä on monessa valmiita templeittejä ja niitä voi vielä viilata haluamakseen.
Itse olen oikeastaan tehny pelkästään animaatioita. Jatkossa aion yhdistää videokuvaa ja animaatiota. Videokameran hankinta on edessä...
Arkka : Mikä tuo flash on mistä puhutaan monessakin paikassa?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=57&t=215244