Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:käsi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Williams Guitars
Aika:05.06.2014 12:38
Abeksi: Hei kaikki!
Reilut pari vuotta soittaneena basistina ajattelin laajentaa myös sähkökitaran puolelle ja haluaisin tässä kysellä otsikonmukaisesta kitaramerkistä. Onko tuommoiset mistään kotoisin? Onko kellään kokemuksia? Kertokaa mitä ikinä tulee mieleen, kiitos!

 
Oma kokemus, sähkökitarasta saa soitettavan pelin kun osaa säätää ja fiksailla pikkujuttuja. Myös kannattaa päästä kokeilemaan ite ennen kuin ostaa. Näin pääsee pahimmista maanantai kappaleista eroon. Soundin saa ihan hyväksi. Muistaakseni joku jopa voitti täällä mnetissä soolonsoitto skaban tuollaisella, mutta oli käsittääkseni sitä säädellyt kauan.
 
Itse olen sellaisella hetken soitellut. Ei ihan läpi paska, mutta omat taidot ei riittänyt sen säätämiseen. Kovin pitkäikäisiä tuskin on. Laitat pikkuisen rahaa lisää niin saat taatusti paremman,
 
Akustisesti oma kokemus on karmea. Ei pysynyt vireessä mitenkäänpäin. Kaikki kielien tapit piti vaihtaa. Ongelmia tuli niiden lisäksi siitä että tallassa olevat reiät oli kaikki vähän erikokoisia. Myöhemmin kävi niin että kitaran maalipinta alkoi kupruilemaan, ikäänkuin kiehui, repi kokonaan pinnan paskaksi. Lisäksi kaula lähti itsekseen irti liitoksista ja kansi halkesi. Rahaa meni siis hukkaan kitaran hinnan verran.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191428