Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:silhouette
Alue:Media ja viihde
Aihe:Sarjakuva Perkeros
Aika:03.06.2014 16:54
JP Ahosen ja KP Alaren yhteistyössä tekemä sarjakuva/graaffinen novelli "Perkeros" on parhaita sarjakuvia mitä olen lukenut, varsinkin kaikista musiikkiin liittyvistä sarjakuvista.
 
Sain "Perkeroksien" noin puolisen vuotta sitten lahjaksi ja kun rupesin lukemaan sitä, niin olihan se pakko lukea heti kerta heitolla loppuun saakka. Ja, suoritusta hienontaa vielä se, että sivujakin kirjassa on noin kaksisataa ja ne tosiaan meinivät ainakin mulla kuin lentäen.
 
Sarjakuva kertoo kitaraa pakkomielteisesti soittavasta Akselista ja hänen bändistään "Perkeroksesta". Lisäksi Akseli on pahoista paniikki ja jännittämisoireista kärsivät perfektionisti, jolle yleisön edessä soittaminen on melkein mahdotonta. Jo tässä on oivat ainekset sarjakuvalle ja tästä tarina vaan parantuu.
 
Ja, mitä kirjan kuvitukseen tulee, niin sekin on mun mielestä aika huippu jälkeä. JP Ahosella on erittäin hieno, omaperäinen ja ainakin tähän sarjakuvaan sopiva piirrustusjälki ja se tekee tästä sarjiksesta hyvän tarinan kanssa erittäin hyvän kokonaisuuden. Kirja ei millään tavalla tökkinyt missään vaiheessa.
 
Eli, pidemmittä puheitta: suosittelen todella tätä sarjakuvaa kaikille, jotka tykkäävät edes vähänkin musiikkiaiheisistä sarjiksista. Ja, jos ei muuten, niin lainatkaa tämä vaikka kirjastosta =)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=223281