Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jpjanhun
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Upeaa soittoa Gary Moorelta
Aika:20.05.2014 17:10   (muokattu 20.05.2014 17:12)
silhouette: Kyllä minä ainakin itse koen nuo Mooren tilutukset ihan vaan hyvänkuuloisina ja en silti arvosta mitään "nopeuskilpailuja", ne nyt vaan kuulostaa hyvälle. Jos minä arvostaisin noita nopeuskilpailuja, niin silloin kuuntelin varmaan jotain Michael Angelo Batiota tai Rusty Cooleytä, mulla en kuuntele sellaisia kitaristeja. Ja, lisäksi mun mielestä Mooren tilutukset kovinmmillaankaan ei ole edes kovin vaikeita soittaa.
 
-joo, mun mielestä kanssa moore soittelee aika usein liikaa. ja se repivyys, kovakouraisuus ja aggressiivisuus mistä mooressa toisaalta tykkään tulee mun mielestä välillä vähän liikaakin esille. jatkuva tauoton agressiivisuus on välillä vähän puuduttavaa.
 
-mitä muuten tarkoitat tuolla "kovin vaikeita soittaa jutulla"? eikö moore nyt pystynyt ainakin vuoronäppäilyllä vetämään vähintään 200bpm ja tarvittaessa näppäämään kaikki äänet todella lujaa. esim. tuossa allaolevassa clipissä (soolo 2:40->) taitaa hetkittäin näpätä lähes 200 bpm, ellen nyt väärin kuullut, aika hevisoundia tosin. varmaan muutakin löytyy mutta en nyt viitsi etsiä. tietty moni pystyy soittamaan paljon nopeammin ja vaikeampia kuin moore mutta onko siinä nyt enää paljon järkeä, eikö se mene jo enemmän tuolle "tekniikkaa tekniikan vuoksi" - osastolle? tietty, kyllähän moore soittaa välillä aika epäpuhtaasti verrattuna joihinkin muihin ja tästähän se malmsteenikin muistaakseni moorea joskus kritisoi. henk. koht. tuo ei kyllä mua kuuntelijana haittaa..
 
https://www.youtube.com/watch?v=x4D7cEqqjuQ
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=222967