Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Klezberg
Alue:Musiikin teoria ja säveltäminen
Aihe:Muita hyviä paikkoja hankkia klassista kuin Fuga?
Aika:11.05.2014 22:15   (muokattu 12.05.2014 09:55)
Hauler: Itse kyllä periaatteesta ajattelin suosia Fugaa (siis siinä mielessä, että ensisijainen hankintapaikka) ihan periaatteesta. Amazonista tietty löytyy mitä vaan, mut verot maksetaan ties minne (jos maksetaan) yms. Kyllähän tuolta Fugan kauttakin saa tietty tilattua levyjä paikanpäältä.
 
No, eivät mulle kyllä edes ehdottaneet mitään, kun kyselin onko mitään kokonaispakettia Bachin kantaateista. Muistelin että semmoisia tai muita Bachin kokonaispaketteja heilläkin oli aikoinaan ollut. Saksan Amazonilta sitten ostin, ilmeisesti sitten semmoista halpistuotantoa ettei Fugaa kiinnosta?
 
Kyllä mä sieltä Fugastakin ostin parillasataa osia jotain julkaisusarjaa mitä sattui löytymään. Amazonilta sitten alle puolella hinnalla kaikki kantaatit yhdessä laatikossa, ei ehkä samaa tasoa mutta oma paikkansa tuommoisille kokonaiseditoillekin on. Tuskin mä tämän jälkeen viitsin enää mennä Fugasta kyselemään. Harmittaa kyllä etten aikoinaan ostanut sieltä niitä Harmonia Mundin lootia kun niitä olisi saanut.
 
PS. Uskon kyllä että alan spesialisteille on varmaan tärkeä kauppa, mutta mulle kokemus oli vähän sama kuin ne kaksi kertaa kun olen käynyt Kitarapajalla, etten oikein ollut oikeassa paikassa tai paikalle oikeata kohderyhmää. Kuitenkaan ei ollut ensimmäinen käynti, jo Mannerheimintiellä kävin säännöllisesti tsekkaamassa varsinkin etnisen musiikin valikoimat.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=39&t=222981