Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sarko
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mikä Fenderin vahvistin minulle?
Aika:21.04.2014 16:07   (muokattu 21.04.2014 16:08)
Downtunednpissedoff: Kiitokset tähän saakka vastauksista, tässä aiheeseen tutustuneena Youtuben kautta Twin Reverb kuulostaa kyllä todella hyvälle, ja kyllähän nuo kaikki vaihtoehdot kuulostavat vähintään hyvälle. Käytän soitossa aika reippaasti erilaisia reverb, delay, ja modulaatiopurkkeja, erityisesti reverbin ja delayn toimivuus Twinin kanssa askarruttaa kun yleensä niitä on tullut pidettyä loopissa, varsinkin kun säröisen soundin kanssa neppailee. Efektilooppiahan tuossa ei näytä ainakaan tehtaalta olevan? Typeriä kysymyksiä ehkä, mutta koittakaa kestää, ei niitä ihan tolkutonta määrää ole.
 
Hiwattit on kiinnostavia pelejä myöskin, niistä on ensikäden kokemusta vielä vähemmän kuin Fendereistä, suositella saa niitäkin toki.
 
Säröt tulee pääsääntöisesti revittyä muutamasta valikoidusta purkista, fuzzeja muita mössöyttimiä löytyy kulmikkaampien soundien hakemiseksi siis.

 
Eipä noissa Hiwattin uudemmissa Custom-sarjalaisissakaan efektiluuppeja ole, tokkoppa vanhemmissakaan. Yleinen konsensushan on että Hiwatt nielee kaikkia efektejä erittäin hyvin.
 
Mielestäni Fenderit, tai Fendereiden eri vahvistimiin perustuvat kloonit, popsivat reverb/viive/modulaatio-pedaaleita tosi hyvin ihan vahvistimen edessäkin. Varsinkin Strymonit tuntuvat ja kuulostavat toimivan erittäin hyvin tällä tavoin. Erilaisia Twinejä varsinkin luulisi löytyvän läheltäkin, lauta mukaan ja kokeilemaan!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=222739