Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jii.haanpaa
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mikä Fenderin vahvistin minulle?
Aika:21.04.2014 14:27
Sarko: Lonkalta voisin suositella tollaseen post rock-tykittelyyn Twin Reverbiä. Onhan se kooltaan ja painoltaa aikamoinen järkäle mutta ei tosiaan headroom tai volume lopu kesken oikein missään tilanteessa, popsii efektejäkin erittäin hyvin. Esimerkiksi Silverface Bassman-nuppi voisi olla myös harkitsemisen arvoinen, 4x12-kaapin kanssa ei luulisi potkun loppuvan kesken.
 
Silver face bassman on niin laaja käsite, mutta jos kyse on tästä yleisimmästä(?) AB165-kytkennästä, niin se on kyllä maanmainio vahvari, mutta ei välttämättä mikään paras mahdollinen, jos isoa kliiniä on tarkoitus hakea. Menee pikkumurolle yllättävänkin aikaisin. Niistä 70-luvun lopun >100W bassmaneista en tiedäkään sitten mittään.
 
Twin reverb onkin sitten vastaus kaikkeen. Itselläni on Dual Showman Reverb, joka siis on twin reverbin nuppiversio ja siitä ei tosiaan puhti lopu. Yllättävän monipuolinen vahvari hiljaakin soiteltuna ja kuten jo joku sanoikin, niin hyvä alusta pedaaleille (kunhan muistaa napsauttaa bright capin offille). En tiedä mitä twin reverb painaa, mutta jo tuo nuppikin painaa aivan järkyttävästi. Ei varmasti mikään keikkamiehen unelma siinä mielessä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=222739