Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sellisti
Alue:Klassinen
Aihe:Mitä kirkoissa saa esittää?
Aika:12.04.2014 14:02
LesPaul70: Kyseisen artistin kohdalla katsottiin ehkä silloin rasitteeksi hänen takavuosien julkinen puuhastelunsa mm. henkiparantajana ja muissa vastaavissa touhuissa, jotka eivät istuneet hyvin kirkon linjauksiin.
 
Enpä tiedä, tosiaan n. kymmenellä muulla seurakunnalla ei ollut mitään ongelmaa esiintyjän eikä ohjelmiston kanssa. Ja tämäkin yksi taho olisi halunnut lähinnä jättää pois / vaihtaa ohjelmasta pois ne biisit joita eivät kirkkoon kelpuuttaneet. Mutta mistäs noista aina tietää.
 
Aiheesta yleisesti, onhan joskus ollut ihan hupaisia juttuja siitä mitä kaikkea ihmiset haluaisivat kanttorin soittavan kirkossa häämusiikkinaan. Joku kanttori jossain lehtijutussa totesi, että vaikka siinä tilanteessa haluaisi olla joustava ja toteuttaa hääparin toiveita mahdollisimman pitkälle, niin jossain tulee vaan raja vastaan, joko soittoteknisesti tai sitten tyylillisesti, kun on toivottu jotain Tähtien sodan marssia tai Enter Sandmania... :D Vaikka ne vois olla uruilla sinällään kyllä aika jylhät kun joku Kalevi Kiviniemi vetäis.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=9&t=222493