Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jucciz
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vahvistimen pakkaaminen lähetystä varten
Aika:08.04.2014 17:26
Izer: Hyvin on pakattu! Mutta mistäs hommaatte nuo kaikki pakkaustarpeet? Ainakin omat kokemukset Postin/Matkahuollon tarvikkeista on ollut luokkaa "on meillä tossa jotain pahvilaatikoita". Vai olenko saanut vähän kevyempää palvelua? Pakkaaminen oikeasti lähettämisen ikävimpiä puolia, kun sopivia laatikoita/täytteitä ei ole ikinä valmiina, eikä niitä viitsisi ihan hirveän kaukaa lähteä hakemaankaan.
 
Ittellä on ollut tapana jemmata omista ostoksista pakkaustarvikkeita kaikenlaisen pikkutavaran (putket, pedaalit, piuhat yms. sälä) postittamista varten. On tässä ajatuksena myös se, että miksi heittää hyviä matskuja roskikseen kun ne voi käyttää useampaan kertaan.
 
Tästä syystä kaappeihin onkin kertynyt monen kokoisia pahvilaatikoita (sisäkkäin eivät edes vie tolkuttomasti tilaa), neliömetritolkulla kuplamuovia, styroksi"papuja", eri kokoisia kuplamuovipusseja sun muuta. Kai niistäkin jotain saisi maksaa, jos erikseen menisi hankkimaan, vaan eipä ole vuosiin tarvinnut.
 
Tää ei tietty välttämättä oo se halvin tapa hommata pakkausmateriaalia - ostaa ensin tuotteita, joiden mukana sitä tulee - vaan eikös me kaikki myös ostella rojua joka tapauksessa? ;)
 
Esim. viimeisin Marshall-nuppi tuli mulle niin jykevässä laatikossa ja niin hyvillä pehmusteilla, että otin sen ehdottomasti jemmaan. Pelkästään tuommoinen laatikko varmaan maksaa pari kymppiä ja pehmusteet päälle. Jos ei muuta, niin muuttopuuhissa tommoselle voi olla käyttöä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=222527