Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gabe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Tarvittaisiin kommenteja ja vinkkejä tähän pakettiin
Aika:08.04.2014 00:13   (muokattu 08.04.2014 00:14)
alluuj: Niin no ajatuksena oli jenkeissä testailla ja mahdollisesti löytää käytettynä amerikkalainen strato ja sitten tommoinen THR kun nämä käänsivät pääni ja kuuntelin pari demoa (aion testata tämän kuitenkin).
Mutta toki jos löydän mieleisen kitaran ja se on meksikolainen niin miksipä ei. On kuitenkin eri asia ostaa hyvä kitara kuin hyvä tietokone kun ei arvo tipu samalla lailla. Eli koitan löytää mieleisen kitaran ja siihen olen varannut rahaa noin 1200-1500e.
Ja tosiaan varsin hiljaa joudun soittamaan niin se rajaa vahvariehdokkaat näihin pienempiin. Linkkaa ihmeessä jotain hyviä pienitehoisia vahvareita jos tiedät vaikka olisivatkin hieman kalliimpia.

 
THR oli kyllä ihan ok, ei siitä kuitenkaan ollut pitopeliksi.
 
Laadukkaan keinokuorman kanssa ei tarvitse murehtia niistä wateistakaan. Weberin Mini Massin hankinnan jälkeen soittelen itse aivan huoletta noilla 20-25 wattisilla vahvistimilla samaan aikaan kun vauva nukkuu. Suosittelen lämpimästi tutustumaan keinokuormiin, voit ostaa sitten sellaisen vahvistimen kuin haluat watteihin juuri tuijottamatta.
 
Mutta onhan noita hyviä pikkuvahvistimiakin. Osaatko sanoa minkä tyylistä musiikkia ajattelit soittaa? Muuten voi tulla vähän pitkä ehdokaslista. :)
 
Äläkä ihmeessä unohda japanilaisia kitaroita. Omat jenkkipelit ovat vaihtuneet japanilaisiin enkä voisi olla tyytyväisempi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=222561