Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tuomas
Alue:Media ja viihde
Aihe:How I met your mother (Ensi silmäyksellä)
Aika:04.04.2014 19:49   (muokattu 04.04.2014 19:53)
Quru: Vaikka muutenkin taso laski vitoskauden jälkeen niin seiska- ja kasikaudet tarjosivat sentään ajoittaisia hyvä hetkiä. Ysikausi kauheaa kuraa, varmaan huonointa tv-viihdettä mihin olen aikaani käyttänyt mutta piti vaan katsoa. En suosittele kenellekään.
 
Ysikausihan oli käytännössä silkkoja callbackeja vanhoihin juttuihin. Mutta täytyy siis sanoa, että kyllä ysikausi oli helposti parempi kuin vaikka seiska-kasikauden Quinn-hörhöilyt ja "NOBODY ASKED YOU, PATRICE!" -hommelit.
 
Mutta jos pitää miettiä sellaisia selkeästi mieleenjääneitä hetkiä, niin kyllä ne aika vahvasti menevät jonnekin 2-6 -kausien väliin. "I can run that far" tuli ekana mieleen.
 
Nyt pari päivää vikan jakson katsomisen jälkeen olen sitä mieltä että sarja loppui aika silleen kuin sen pitikin. Faktahan on se, että sarja olisi ollut todella timanttia mikäli sitä ei oltaisi väkisin pitkitetty siinä yhdessä kohtaa, nyt se on ehkä...no, sitcomtasolla 4/5. Kyllähän siinä oli paljon juttuja mitä toiset sarjat eivät edes viitsisi yrittää, usein myös onnistuen.
 
Yksi olennainen käännekohtahan oli se Robin-Barney -juttu, jolloin niitä "tavallistettiin" siitä mitä olivat normaalisti ja Ted alkoi saada niitä neuroottisempia Dr. X- ja kalligrafia-juttuja.
 
e: heh, oon näköjään kirjoittanut osin samoja juttuja kuin melkein vuosi sitten :D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=160689