Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:dk2mes
Alue:Livetoiminta
Aihe:X-Files: Mikistä ylimääräistä virtaa päivään
Aika:31.03.2014 04:48
Helpoimman kautta juurikin mentiin ja soviteltiin hommat niin nätiksi molemmin puolin kuin vaan pystyi. Oli tuttua porukkaa vastassa niin ymmärsin heidän tarpeet ja he (toivottavasti) minun tarpeet.. Ei vain mennyt asiat niinkuin alunperin oli puhuttu niin tuli ylläreitä.
 
Kokeilin aamulla kaikki itsekkin läpi juurikin tsöhtsöh meiningillä ja hyvin toimi, uudessa pystytyksessä mentiin suoraan "asiaan" joten siinä en enää käynyt pelejä ihmettelemässä.
 
Epäilen itsekkin juuri tätä staattisen sähkön mahdollisuutta kun muissa mikeissä tai soittimissa ei ollut erikoisuuksia. Lattiamateria oli keskiajalta peräisin olevaa perus liikuntasalien muovin tapaista, varmasti antaa hangatessa hyvät varaukset. Valoja eikä muuta laitteistoa ollut sotkemassa pakkaa joten täytyy olla joko ympäristöstä tai mun laitteista kiinni. Popparin haastatteluhan sen paljastaa mitä siellä oli ilmassa sitten todellisuudessa.. Tämäkin onneksi tuttu että eiköhän se saada tietoon..
 
Kiitos vinkistä noissa tuulisuojissa. Laitetaan hankintalistalle..
 
Mietin tota mikserin muuntaja hässäkän vaikutusta, kun tuonhan ansiosta jokin laite saattaa maadoittaa itsensä herkemmin mikserin kautta popparin läpi kuin maahan jota ei muuntajan läpi ole tarjolla..? Ottaa siis huomioon että maadoitukset seinästäpäin voi olla aika heikot ja jopa olemattomat.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=222436