Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:DeadFeather
Alue:Laulaminen
Aihe:Miltä minä oikeasti mahdan kuulostaa?
Aika:21.03.2014 18:50
Hei kaikki! Olisin todella kiitollinen, jos joku voisi vastata viestiini!
 
Minulla on nyt vaikeuksia ymmärtää sitä, miltä minä oikeasti mahdan kuulostaa. Aina kun laulan, se mielestäni kuulostaa hyvältä ja pysyn nuotissa, sekä kaikki tutut ja ystävät kehuvat ääntäni ja sanovat kuulostavani todella hyvältä ja kauniilta sekä että pysyn hienosti nuotissa.
 
Koskaan en ole ollut laulutunneilla, mutta olen kylläkin kehittynyt paljon laulamisessa.. Laulukokeesta sain 9 1/2 Nightwishin Sleeping Sun:illa.
 
Mutta aina kun kuulen puhettani/lauluani nauhalta, se kuulostaa AIVAN hirveältä. Jonkun toisen, vieraan ihmisen käheä, ohut ja epävireinen ääni kaikuu ulos nauhalta. Äitini väittää sen johtuvan kännykkäni huonosta mikrofonista ja kaiuttimesta, mutta en usko sen olevan oikea syy. Olen myös kuunnellut itseäni erilaisten akustisten ''kuuntelulaitteiden avulla'' miltä kuulostan laulaessani ja se kuulostaa todella hyvältä.
Kysymys ei johdu nuottikorvan puutteesta, sillä se minulla ainakin on. Huomaan AINA väärät nuotit omasta tai muiden laulusta/ soittamisesta.. Olen soittanut pienestä asti kannelta ja nyt olen aloittanut vapaasäestyksen pianolla, jolla nykyään tuen laulamistani. Jos äänitän näitäkään esityksiä, kuulostan edelleen huonolta..
 
Olkaa kilttejä ja auttakaa minua, sillä tulevaisuudessa toivon koko sielustani saada uran muusiikkialalla.. Mutta ensin minun pitäisi tietää miltä kuulostan.
Olenko siis aika hyvä vai todella surkea?
 
Tyttö 15v.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=222306