Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sickboy
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 322 äänestys
Aika:15.03.2014 23:51
tjj2000: Hyvää ideaa riittää hyvällä soundilla, mutta toteutus menee kuitenkin aavistuksen verran röpellyksen puolelle.
 
Vesa423: Mukava laulava soundi kitarassa, aavistus lisää rauhaa mukaan ni oltais oltu jo tosi maukkailla vesillä....missä paikoitellen oltiin kyllä nytkin.
 
krk: Hyvä soundi...ehkä ihan vähän liian honottava tosin omaan makuun. Mukavaa dynamiikan käyttöä ja taustamelodioihin reagointia. Hyvä rauhallinen rytminen fraseeraus.
 
WanhaWetäjä: Lähtö oli jotenki hassu, mutta heti ku itse soolo lähti oli selvää, että laatua seuraa. Hyvällä tatsilla vedetty ja harkitun kuuloista soittoa läpi soolon.
 
BigPapa: Kunnon takakenolla mennään ja hyvällä soundilla tässäkin. Hyvin tähän sopii tällainen kaikuisampikin soundi. Hyviä fraaseja on paljon.
 
Jucciz: Harkittua soittoa ja vähän jazzimpaa linjaakin mukana. Tatsi on oikein kohdillaan ja soolo muutenkin varsin nautittavaa kuultavaa.
 
blues guitar: Hyvä fuzzmaisempi soundi, melodian alle jää hieman häiritsevästi paikoitellen humisemaan vahingossa matalemmat kielet. Oikein maukasta rytmistä fraseerausta ja hyvää malttia soitossa.
 
EJ650: Hmmm... millä sä teet nää skabavedot? Jotenkin oot onnistunut saamaan myös ton taustanauhan ruvelle ja tosi pahasti. Äänitteen laadullakaan ei olisi niin väliä, jos tasot ja soundit hoidettaisiin kuntoon. Nyt tää kuulostaa siltä ku ajaisit taustan ja kitaran Cuben läpi ja hoitaisit äänityksen linjaan. No mutta itse veto: Hyviä ideoitahan siellä oli. Vähän malttia ja harkintaa vielä soittoon ni alkaa eheämpää soolomateriaalia tulla.
 
zeeboo: Hyvä soundi ja mainio tatsi soittajalla. Rytmisesti paikoitellen tosi hienosti kohdillaan ja toisessa hetkessä sit taas vähän enemmän levällään. Loppua kohti rauhottui kivasti.
 
Pisteet:
 
2p krk
2p WanhaWetäjä
1p jucciz
1p zeeboo
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=222203