Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Antti1
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Äänikortti, jossa automaattinen level
Aika:11.03.2014 19:56
hallu: No se selviää kun olen aika huulilla jo ostamassa kyseisen kapineen ainakin niiden tavallista laadukkaampien etuasteiden takia, mutta jos se autosens toiminto on huono, niin varmaan sen voi kytkeä pois käytöstä. En tiedä miten se toimii, mutta käsitin että homma menisi niin että laite asettaa äänitystason automaattisesti kun älisee siihen mikkiin. Itselläni on justiinsa hankalaa nähdä sitä kortin klippausvaloa samalla kun älisee siihen mikkiin ja sen vuoksi vähän fiilispohjalta tullut laulujen äänitystasot laitettua (siis pikkuisen sokkona).
 
Toisaalta kuten tässä ketjussa on jo todettu, niin ne tasot voi jättää varmuuden vuoksi alemmas ettei varmana klippaa ja korjailee sitten jälkityöstössä tasot kohilleen. Tuo havittelemani Rolandin malli on kuulemma halvin laite jossa tuo autosenssi on (237 euroa) täytyy tässä pikkuisen fundeerata vielä pistäisikö tuon M-audio fast track pron viralta ja ostaisi paremman (luulisin ainakin) kortin.

 
Unohda ne clippivalot ja kaikki muukin korteissa toimiva lediviritys. Niillä ei tee hevonpersettä, katso softan mittareita. Mut toi Rolandin vehje on ihan pätevä ja tosiaan ainoastaan tekee kertaluonteisen säädön input gainiin, eikä jatkuvasti väännä tasoja edestakas. Ostoon vaan, jos ton kaltaista ominaisuutta tarvitset.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=222137