Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Iskelmä TV Harju & Pöntinen
Aika:07.03.2014 13:26
EP: Stana! Pitäsköhän hommata töllötin?
Alkaa oleen vierotusoireita tosta kanavasta, se onli niin IHQ!

 
http://www.elgato.com/en/eyetv
 
Mitään töllöjä nykyyän tarvi...mulla on ollut varmaan 10 vuotta Elgaton tv-tikku http://www.jimms.fi/tuote/1DV108101002 hyvin pelaa jos normi telkkarikin näkyy eli signaali on hyvä. Lisäantennin vaatii siinä tapauksessa että ei ole taloantennia käytössä tai jos signaali ei ole aivan huippu.
Esmes tuo http://www.verkkokauppa.com/fi/prod … 360-Wave-DVB-T-T2-sisaantenni-musta ...meillä on vastaava likan telkkarissa ja mulla iMacissa, toimii oikeen hyvin.

Noita tv-tikkujahan saa myös halvempina "anttila" versioina jos jonkinmoisia, niistä en osaa sanoa mitään, mulla on pelittäny tuo Elgato Diversity ja sen mukana tuleva EyeTv -softa todella hyvin. Pystyy myös ajastamaan ja tallentamaan kahta kanavaa kerralla, tai katseleen kahta kanavaa yhtäaikaa, tai katseleen toista, tallentaan toista jos hommaa tuon tuplaviritin version. Ite en tallennusta enää tarvi kun on Elisa Viihde, saa tallennettua vaikka kaikkia kanavia yhtä aikaa ja tallennustilaa on 5000 tuntia ja tallenteita pystyy katsomaan telkkarista, koneelta tai iPadista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=217753