Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:azlag
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Looperia hankkimassa
Aika:04.02.2014 08:28
Ditto? Itse en omista mutta hankintalistalla kärkipäässä. Miten se sitten toimii 15W Spiderin kanssa, samalla lailla kait kuin kaikkien muidenkin "yksikanavaisten", luupittomien waffareiden kanssa, eli voihan siitä irti jotain saada jos haluaa treenata vaikka ajoitusta itsensä kanssa.
 
Kuitenkin, loopperin kun laittaa spiderin eteen, sieltä tulee kitarasignaali sitten tuplattuna vahvariin. Tässä tapauksessa se tarkoittaisi sitä, että soittamasi lenkki JA se mitä soitat nyt, tulisivat päällekkäin (saattaisi leikatakin osan signaalista) ja täysin samoilla soundeilla. Eikä tällä tavoin ole mitenkään järkevästi mahdollista soittaa vaikka komppikitaraa taustalle ja sitten lead-soundeilla siihen päälle jotain rouhevaa sooloa sillä kanavanvaihto muuttaa molemmat soundit. Luonnollisesti. Yksi vaihtoehto tavallisesti olisi ottaa soundit pedaaleista ja loopperi niiden jälkeen, jolloin se signaali tallentuisi pedaalien mukaisena ja pedaaleita polkemalla voisi muuttaa sounditkin, mutta yhden kokeilukerran perusteella omaan Spideriini, ainakin säröpedaali edessä on valtaisa EI. Efektilenkki olisi ihanteellinen käytettävä ainakin jos haluaa vahvarin omia soundeja hyödyntää mutta missään spiderissa ei sellaisia ole.
 
Isommissa Spidereissa on loopperi rakennettuna jo sisään ja ne osaavat nauhoittaa lenkin niillä soundeilla joilla haluaa. Tosin, tuolloin lenkin pituus on vain se 14s. Eli, oma parisenttiseni, jos haluat kunnolla päästä lenkkeilyn makuun, päivitä vahvistin... Ja jos 14s riittää ja Line 6 miellyttää, pistä pikaviestiä niin tehdään tooooosi halvat kaupat, parin halvimman Ditton hinnalla ;) Jos haluat muutakin muutosta kuin lisää tehoa ja ominaisuuksia, kannattaa selailla muusinet:in toria. Budjetista riippuen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=221559