Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Carmifios
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Kotiäänittelyn aloittaminen
Aika:27.01.2014 04:52
RedRain: Line6 Pod Studio UX1 (tai sen isoveli UX2) voisi ajaa asian. Mukana tulee Pod Farm 2 -mallinnussofta, joka toimii sekä standalonena, että vst-plugarina.
 
Ei hitto että nyt on viisas olo. Kun joskus muutama vuosi sitten ostin UX1:n niin ohitin vaan aina pod farmista vst/rtas-asennukset kun ei ollut käyttöä. Nykyään Ableton käytössä ja kaikenlaista plugaria tullut haalittua, mutta tää vst-juttu unohtunut kokonaan kun ei ole tullut päivitettyäkään vähään aikaan. Että kiitos, onneksi eksyin tänne :)
 
Liikkuva kotiäänittelijä täälläkin, ja UX1 edelleen hoitaa asiansa. Nykyään maksaisin sen 50e lisää UX2:sta että saa lisä-inputit, mutta pienemmällä pääsi hyvin alkuun, ja kerrostaloäänittelyt hoituu. Suurimman osan ajasta vakituisena äänikorttina kotona pöytäkoneessa (Win 7 x64, AMD prossu), joskus käy vanhemmassa äänityskoneessa (WinXP, AMD). Ableton molemmissa softana, ja Asio4All toimii. Pod farmiin oon ostanut vahvaripackeja, ja kokeiltavaa riittäisi vieläkin.
 
Semmonen varoitus että ostin UX:n alunperin läppäriä varten, ja koko homma oli katastrofi. Satunnaista rätinää jonka ehkä tuurilla onnistui joskus kikkailemaan pois. Googlella löytyi vain lähinnä arvauksia, ja aina lopuksi oli todettava että ei nyt vaan jotenkin toimi juuri tämän HP:n (never again) läppärin kanssa. AMD:n prossu oli siinäkin. Harvinainen tapaus, mutta aina kannattaa googlettaa mahdollisista yhteensopivuusongelmista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=221334