Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Muut soittimet
Aihe:Shuren langattomasta mikistä kaivataan tietoa
Aika:23.01.2014 17:48
jarkai: Kiitos tiedoista! Ongelma on vähän ollut juuri sen asiantuntijan löytäminen. Kiinnostus heräsi tuohon Shureen, koska aika monta langatonta saisi kerralla toimimaan ja mm. näytelmien äänentoistoissa ei olisi piuhojen vetämistä yms. eli nopeaa asentamista ja toimintavarmuutta haen.
 
Isompaa järjestelmää kun kasaa ni se ei välttis mee ihan noin yksinkertaisesti kuin et ostaa ripakorillisen vastaanottimia ja rupee vetään.
Mukaan tarvii mielellään viel erilliset antennit, antennisplitterin, kaapeloinnin yms. Ja mitä enemmän niit kanavia haluua kerralla käyttöön ni noil halpisvehkeil ei enää välttämättä kivuttomasti taitukaan, kun pitää suveta väistelemään toisia vehkeitä, ulkopuolisia radiohäiriöitä ja sit vielä näiden kaikkien kerrannaisia. Kiinteessä käytössä tosin on se hyvä puoli et kun sen on kerran tehny ni siihen ei välttis tarvii enää puuttua jatkossa.
 
Maahantuojat osaa konsultoida näissä asioissa ja mielellään sen myös tekevät. Eri asia on sit budjetti et paljonko sitä on käytössä tähän leikkiin. Rahaa saa menemään tasan kaiken ja vähän enemmänkin kun mitä alunperin ajattelee.
 
Nyt pitää kartottaa tarve ja käytössä oleva raha. Sit näkee et kohtaako noi kaks. Jos ei ni sit kannattaa vetää piuhalla. Kuten siis sanottu ni mahdollisten ongelmien määrä kasvaa tasan siinä suhteessa kun kanavienkin määrä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=221341