Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:musamies
Alue:Livetoiminta
Aihe:15''+6''+1'' kokoäänikaiuttimet
Aika:23.01.2014 11:49
Pauli Lappalainen: Yleensä tuollainen monitiesystemi mitoitetaan,viritetään ja muuten säädetään tietylle kokoonpanolle kerran käyttöönottotestausviritysvaiheessa ja sitten vedellään pois tiehensä keikka toisensa perästä ja esityspaikkashowkohtaiset säädöt tehdään sitten masterEQ:lla.
 
Näin ainakin itse toimin.

 
Se on varmaankin ammattihommissa paras lähestymistapa!
 
Mulle tää on vähän kuin huomattavasti kiinnostavammaksi viritetty HIFI-harrastus, siksi junnaan ikäänkuin koko ajan käyttöönottotestausviritysvaiheessa.
 
Nyt kun on niin kylmäkin ja kaipasi jotain kivaa puhdetta, haimpa huvikseni Behringer subbarin testiin ja seuraavaksi kokeilen miten hyvin saan sen soimaan yhdessä Genelec monitorien kanssa... voin vertailla omatekemääni subbariin.
 
Jotta omalla kohdalla joku 5 tiesysteemi olis realismia, että sillä vois oikeesti tehdä jotain työtä ehkä jopa korvausta vastaan, pitäs siitä tehdä superkompakti. Jos joku valmistaja innostuu joskus tekemään autostereokokoluokan pa-päätteitä ja kaiutinprosessoreja, silloinhan näitä systeemejä olis mahdollista harrastaa pienessä kokoluokassa.
 
Ison kokoluokan hommat on jo löytänyt tekijänsä...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=221350